GAP Starmoen 2004

Skrevet av Jarle O. Mauritzen

Publisert 23. mai 2004

Starmoen mai 2004

GAP-helgen i mai på Starmoen bød på en rekke aktiviteter og det var noe for enhver smak. Ulike temaer i teltet, utflukter og konkurranser, flyprat samt ta på og se på fly. Helge hadde hendene fulle med å vise frem Cornell LN-BIF som eies av en gjeng private samt Nedre Romerike Flyklubb. De var mange som likte flymaskinen fra «Little Norway». Medlemmer av flyklubben har muligheten for å fly denne maskinen etter en grundig utsjekk. 

-Tidlig på fredagen var Jarle på Kjeller og hentet Hans Petter. På veien tilbake til Starmoen var de innom gamle Birddog-trakter på Haslemoen. Dette var en av basene for Birddog den gang flyet var operativt i Feltartilleriet, to Birddog var til enhver tid stasjonert her.

Elgburgere

Jarle og Hans Petter hadde tenkt seg til Ljødalen for å smake på Per Reidars berømte elgburgere, men først skulle de ha med seg et foredrag i teltet på Starmoen. Det gjorde at de kom etter at elgburgerne var spist opp og gjestene reist. Man kan ikke få både i pose og sekk. Til gjengjeld ble det kaffe og gode historier hos Per Reidar og hans kone før vi tok av igjen.