Om oss

Nedre Romerike Flyklubb – Veteranflygruppa er en organisasjon av frivillige entusiaster som restaurerer og opererer veteranfly på Kjeller Flyplass. Disse flyene er en del av norsk historie, både sivil og militær, og vi ser på det som viktig å holde disse i flygedyktig stand.

Som en del av dette arbeidet arrangerer vi en årlig Flydag med gratis inngang, til glede for store og små. Vi deltar også på flystevner landet rundt, fra Lista i sør til Bardufoss og Andøya i nord.

En del av arbeidet vårt er også rettet mot vern av Kjeller Flyplass, på lik linje med andre kulturminner her i landet. Kjeller er Norges eldste flyplass; Første flyging fant sted her den 21. september 1912. I tillegg til dette er den også verdens nest eldste flyplass som fremdeles er operativ. Ved siden av NRFV og moderklubben NRF, holder også Oslo Flyklubb, Kjeller Flyhistoriske Forening, Statens havarikommisjon for transport, flyverkstedet Aeromech, Forsvaret, vedlikeholdsorganisasjonen AIM Norway, og flere andre til på og i nærheten av Kjeller. Dette gjør Kjeller til en av Skedsmo kommunes største arbeidsplasser.

Vi driver organisert luftsport under Norges Idrettsforbund, som et idrettslag i allianse med Nedre Romerike Flyklubb.

Styret for 2021 består av:

Styremedlemmer
Jon-Helge Norseth (styreleder) 
Odd Johnny Pettersen (nestleder)
Anders Nilsson (kasserer)
Even Mollan
Torstein Walseth
Vara
Bjørn Einar Andersen
Finn Terje Skyrud

Operative roller

Operativ leder: Finn Terje Skyrud

Flytryggingsleder: Christian Falck

Teknisk leder: Even Mollan